Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Németországban hétfőn közlekedési sztrájk okoz jelentős vasúti fennakadásokat is, ez a Németország felé induló és az onnan érkező nemzetközi vonatokat is érinti – közölte szombaton a Mávinform. Kiemelték, hogy a német vasúttársaság (Deutsche Bahn) az utazások elhalasztását javasolja. A hétfői 24 órás munkabeszüntetés miatt ugyanis a vasúti hálózaton a távolsági és regionális forgalomban jelentős fennakadásokra, hosszabb eljutási időkre kell számítani.

Arra is kitértek, hogy a már korábban, március 23-ig megváltott, hétfőre vagy keddre Németországba, illetve a visszaútra szóló menetjegyek díjmentesen visszaválhatók vagy április 4-ig a jegyen feltüntetett viszonylatban felhasználhatók.

A menetjegy visszaváltását vagy más időpontra érvényesítését a nemzetközi jegypénztárakban, az elektronikusan vásárolt jegyeknél az [email protected] címen intézhetik az utasok. A Németország felé utazóknak érdemes tájékozódniuk a Deutsche Bahn honlapján. Ezen felül az aktuális helyzetről információt kaphatnak a Mávdirekt telefonos ügyfélszolgálatánál a +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámon – olvasható a Mávinform oldalán.