Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) magyar irodája, a Bank of Georgia Magyarország és a Conclude Services Kft. költözött be a közelmúltban a Bank Centerbe. A három bérlő összesen közel 630 négyzetmétert foglal el, ezzel a prémium irodaház bérlői telítettsége meghaladja a nyolcvan százalékot - közölte az üzemeltető.

Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank, a Bank of Georgia Magyarország, valamint a Conclude Services Kft. július-augusztusban foglalja el új székhelyét. A szerződések szerint a szervezetek 150 és 300 négyzetméter közötti irodákat foglalnak el. Az EBRD a VII. kerület, Rákóczi úti irodájából költözött a Szabadság térre.

A Bank Centernek az új partnerekkel együtt összesen 52 bérlője van, amelyek jelentős része multinacionális pénzügyi területen tevékenykedő vállalat, illetve kormányzati szerv. A bérlők lközött szerepel a Citibank, a Weil, a BorsodChem, az OTP Bank, az Amgen, és a Regus, a Franklin Templeton, a Bankár Holding, a Noguchi Porter Novelli.

Az irodaház a GLL Real Estate Partners kezelésében van, a bérbeadási és ingatlanüzemeltetési tevékenységét az Avestus Real Estate végzi. Az épület 52 184 négyzetméteres bruttó alapterületéből 32 000 négyzetmétert foglalnak el az irodák és kereskedelmi egységek.