Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A június 15-én újranyitott Helia után újabb két fővárosi szálloda fog ismét megnyitni. A háromcsillagos, Budapest belvárosában található Erzsébet július 17-től, a patinás Gellért pedig augusztus 7-től lesz újra elérhető a vendégek számára. A Danubius Hotels "biztos pihenés" protokollja körültekintő intézkedésekkel garantálja vendégei és munkatársai egészségének védelmét újranyitó szállodáiban - közölte a cég.

"A járvány kitörése óta kialakult helyzet nagyfokú rugalmasságot és folyamatos újratervezést vár el tőlünk. Van olyan szállodánk, amelyet az eredeti terveinknél előbb tudunk megnyitni, hiszen döntéseink a keresletre és a járványhelyzet óta megváltozott fogyasztói igényekre épülnek. Az Erzsébet szálloda belvárosi lokációja és 3 csillagos hotelként kedvező árfekvése miatt egyaránt vonzó célpont lehet a külföldről tömegközlekedéssel érkező, és a pár napra Budapestre látogató belföldi turistáknak is. Augusztus 7-én pedig újranyit a Gellért is. A nagy múltú szállodába folyamatosan érkeznek foglalások, illetve az esküvői szezon kapcsán is mutatkozik iránta kereslet, így bízunk benne, hogy ismét sok eseménynek otthont tud majd adni a szálloda" - mondta el Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója.

A szállodalánc tervei szerint szeptember folyamán újra megnyitja a budai Várnegyedben található Hilton Budapestet, a teljes felújításon átesett Radisson Blu Béke Hotelt és az ikonikus Danubius Hotel Astoriát. A nyitások pontos dátumait az üzleti várakozáshoz fogja alakítani a vállalat vezetése, azokról később ad tájékoztatást.

A hotellánc május végétől fokozatosan újranyitotta a vidéki szállodáit, amelyekben - a fővárosiakkal együtt - áprilistól a koronavírus-járvány miatt rendelt el üzemszünetet.

A Danubius tulajdonosa, az angol CP Holdings Ltd., amely a szállodaiparban Európa öt országában van jelen.