A fejlesztői tevékenységét az irodapiacon indító WING Zrt. már több emblematikus épülettel letette a névjegyét Budapesten, nevéhez fűződik a Váci úti Átrium Park, a Studium Irodaház, a Millenáris Irodaházak, a Máriássy Ház, a Danubius Házak, a Bajor és Polár Center is.

A legújabb projektek megvalósításában, a Könyves Kálmán körúti K3 és a Duna-parti volt Vituki-terület fejlesztésénél, a Duna Passage-nál már a fenntartható fejlődés és a környezettudatossági szempontok érvényesítése is komoly szerepet kap - mondta Noah M. Steinberg elnök-vezérigazgató. Utóbbi tervezését a világhírű Foster + Partners tervezőiroda végzi.

Az elnök-vezérigazgató véleménye szerint az előremutató fejlesztésekre a magyar piac is fogékony, mindazonáltal nagy súlyt fektetnek rá, hogy a bérlők széleskörűen tájékozódhassanak a fenntarthatóság jegyében megfogalmazott épületek előnyeiről, az olcsóbb üzemeltetésről és a kisebb energiafelhasználásról, valamint a környezetet kevésbé károsító működésről. Ma már az élhető környezet fenntarthatósága iránti igény egyre szélesebb körben van jelen a piacon, a nagy nemzetközi társaságok vállalati politikájában előírás, hogy csak olyan épületbe költözhetnek, amely eleget tesz ennek a kitételnek. Nem elhanyagolható kellemes velejáró az alacsonyabb költségszint.

A Wing irodaházai eddig is magas hozzáadott értéket képviseltek, nem véletlen, hogy kihasználtságuk folyamatosan a piaci átlag fölötti.