Pörög az ingatlanpiac, még mindig érdemes csatlakozni

A franchise hálózatok fejlődése mindig jól mutatja a piaci trendek alakulását, nem mindegy azonban, hogy ehhez mikor és milyen feltételekkel tudnak csatlakozni az új lehetőségeket keresők. A hazai ingatlanpiac fokozatos felfutása, az árak emelkedése és az újépítésű lakások bővülő száma mind csábítóan hívogatja azokat, akik az ingatlanközvetítői tevékenységben üzleti lehetőséget látnak. A most díjazott SMART Ingatlan pedig ezekhez a kedvező feltételekhez tud megfelelő szaktudást és háttértámogatást nyújtani, amelyek ezen a piacon kifejezetten szükségesek.

Az ingatlanpiac virágzó korszakát éli, amihez azonban a közvetítői oldal fejlődése is elengedhetetlen. Célkitűzésünk, hogy újhullámos gondolkodásunkkal és nagyon erős szakmai hátterünkkel segítsük ezt a fejlődő piacot és leendő üzleti partnereinkkel közösen növekedjünk tovább. A Magyar Franchise Szövetség elismerése azt bizonyítja, hogy jó úton járunk - nyilatkozta a kitüntetés kapcsán Nagy Károly, a SMART Ingatlan hálózati igazgatója. "Az idei terveink megvalósításához várjuk leendő partnereinket, akik egy ismert márkanévhez szeretnének csatlakozni és egy egységes, jól felépített arculatot, valamint egy már jól működő, kidolgozott üzleti modellt vennének át. Azt gondoljuk ez a siker titka az ingatlanközvetítők piacán." - folytatta a hálózati igazgató.

Az ingatlanközvetítő hálózat által nyújtott modell amellett, hogy képes csökkenteni a vállalkozások indításakor felmerülő kockázatot és bizonytalanságot, viszonylag alacsony tőkebefektetéssel olyan tudást, informatikai rendszert, innovatív közvetítői eszközöket, oktatási és karrierlehetőséget kínál, amely teljes körűen támogatja a mindennapi munkavégzést. Így már könnyedebben tud olyan is beszállni az ingatlanközvetítői szegmensbe, aki még nem rendelkezik specifikus, a hálózati szektorhoz kapcsolódó tapasztalattal.

Robbanásszerű fejlődés

Az egyedi know-how és a franchise program eredményessége a SMART Ingatlan forgalmi adataiban is tükröződik. Az első évek forgalomduplázó mutatói után tavaly 44 százalékos növekedéssel büszkélkedhetnek hálózati forgalomban, amely mellett folyamatosan bővülő partnerszám és egyre nagyobb lefedettség jellemzi a hálózatot. Tavaly erősítették a jelenlétüket Budapest újabb kerületei mellett, a nyugat magyarországi régióban Csornán és Sárváron. A hálózathoz jelenleg 36 ingatlanközvetítő iroda és több mint 200 értékesítő tartozik.

Csatlakozz az év legdinamikusabban fejlődő hálózatához, nyiss SMART Ingatlan irodát!

A képen Nagy Károly.

Cikkünk megjelenését a SMART Ingatlan támogatta.