A TriGranit 13 éves sikeres tevékenységével Közép-Kelet-Európa ingatlanfejlesztő-piacának

legnagyobb szereplőjévé vált. Örömmel és megelégedéssel nyugtázzuk az ingatlanszakma egyik  kiemelkedő szaklapjának legfrissebb rangsorolását. Az első 5 helyezett közötti pozíciónk, amellyel számos, több évtizedes hagyománnyal rendelkező versenytársat előztünk meg, nemzetközi elismerést, ugyanakkor magas szintű felelősséget is jelent számunkra. Ez a pozíció megerősíti vállalati törekvéseinket, elkötelezettségünket a kiemelkedő teljesítmény elérésére - kommentálta a cég közleményben a helyezést.
 
„Különösen fontos üzenetet hordoz, hogy a kedvezőtlen gazdasági és pénzügyi feltételek között az elmúlt egy évben a TriGranit három helyet előre lépett a nemzetközi rangsorban. Ez megerősíti a vállalat stratégiájának helyességét, hatékonyságát. Állami mentőcsomag nélkül, saját reputációnkonalapuló banki együttműködés mellett, időben hoztuk meg a szükséges intézkedéseket: így nem válságkezelésre, hanem a válság utáni vezető szerep megalapozására fordíthattuk erőnket" - emelte ki Demján Sándor, a TriGranit elnöke.


„ A PropertyEU 25-ös listáján elért 4. helyezésünk példátlan fejlődést és sikert jelent, visszaigazolja a TriGranit vállalati stratégiájának helyességét. Mi elsősorban nem az egyes országokban, hanem a közép-kelet-európai régió egészében kívánunk elsők lenni.
Az elkövetkező években megvalósuló mintegy 4 milliárd euró értékű fejlesztéseink megalapozták az európai fejlesztők közötti 4. helyünket, s ez egyben eddigi fejlesztési elképzeléseink megerősítését is jelenti." - hangsúlyozta a hír kapcsán Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója.


A TriGranit egy nemzetközi ingatlanbefektetési, -fejlesztési és -üzemeltetési vállalat, amely Közép-Kelet-Európa 7 országában van jelen. Összesen 2 milliárd euró értékben fejlesztett projekteket és további 4 milliárd euró - többnyire vegyes hasznosítású - fejlesztés megvalósítását tervezi az elkövetkező években.