A Váci úti irodafolyosón építi új irodaházát a Skanska

Budapest egyik legnépszerűbb irodapiaci helyszínén, a Váci úton tervezi építeni következő, környezettudatos irodaházát a Skanska.
Napi Gazdaság Online, 2011. április 21. csütörtök, 15:20
Fotó:

A Váci úti  központi részén, metrómegállók közelében, a Váci út és Süllő utca sarkán tervezi új, környezettudatos, 26 ezer négyzetméteres irodaházát a Skanska. A Skanska Office Index legutóbbi adatai szerint ez az egyik legnépszerűbb lokáció a bérlők körében.


Az új telek megvásárlása egyenes következménye annak a stratégiánknak, mely szerint minden évben új projektet kezdünk Magyarországon - mondta Andreas Lindelöf, a Skanska Property Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. A Váci út 96. kiváló helyszín lesz azon cégek számára, amelyeknek fontos, hogy ügyfeleik és kollégáik számára is jól megközelíthető helyen legyen az irodájuk, egy jól ismert irodafolyosón.

A Skanska jelenlegi projektje, a LEED Platinum előtanúsított Green House már fejlesztés alatt áll és 2012 második felében adják át. A 17,8 ezer négyzetméternyi új, környezettudatos bérelhető irodaterületet jelentő XIII. kerületi épület a Kassák Lajos és Lőportár utca sarkán épül.

HOZZÁSZÓLÁSOK