Andy Vajna Lagzi Lajcsitól vásárol lakást

Rövidesen beköltözhetőek lesznek azok az apartmanházak, amelyek Galambos Lajos - népszerű nevén Lagzi Lajcsi - előadóművész vállalkozásában készültek el.
NAPI, 2009. július 31. péntek, 06:30
Fotó:

A használatbavételi engedélyt követően szeptemberben lesz az átadás. Galambos Lajos a tatai Öreg-tó partján, az úgynevezett Tófarokban, az első ütemben hatvan, 40-90 négyzetméteres apartmant építtetett két háztömbben.

Áruk berendezéssel együtt 275 ezertől 500 ezer euróig terjed. Különleges szigetelésük segít a fűtési költségek megtakarításában és a kellemes nyári hőmérséklet elérésében is.

Galambos Lajos lapunknak elmondta, a pénzügyi válság ugyan őt sem kerülte el, de végül is sikerült terveit teljesíteni és külső hitel felvétele nélkül befejezni a beruházást. Az első vevők között van Andy Vajna világhírű producer és médiavállalkozó.

Galambos Lajos Tata közelében egy olyan ökotelepülés kialakítását is tervezi, amely alkalmas lesz az aktív, stresszmentes pihenésre, időtöltésre. A tervek már készülnek, jövőre a munkálatok is megkezdődnek.

Galambos Lajos ingatlanfejlesztőként már túl van a szárnypróbálgatáson, épített lakásokat Komáromban is az egykori szovjet katonai laktanya hasznosításával és befektetőként részt vett a komáromi lovarda felújításában.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

levaine, 2009.07.31 12:56

Szeretném megérni, hogy egyszer a kispénzű embereknek is elérhető áron épít lakásokat valaki, és nem csak a busás haszon reményében igyekszik még dagadtabbra tömni a zsebeit.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html