Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A közbeszerzési eljárás eredményét az ajánlatkérő Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A projekt általános célkitűzése a szükséges árvízvédelmi biztonság megteremtése a Felső-Tisza országhatárhoz közeli szakaszán kialakított árapasztó tározó létesítésével.

A munkákba Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos érdekeltsége alvállalkozóként bevonja a Duna Aszfalt Kft.-t, a Kötiviép'B Kft.-t, a Hazai Építőgép Társulás Kft.-t, a Békés Drén Kft.-t, a Viziterv Consult Kft.-t és az Aqua Duplex Kft.-t.

A fővállalkozó Mészáros és Mészáros Kft.-nek és a Ke-Víznek előbb meg kell tervezni a tározót, majd ezt követi a kivitelezés. A nyertesekkel április 2-án kötött szerződést az OVF.

A közel 26 milliárd forintos beruházás az európai uniós finanszírozású Környezeti és Energetikai Hatékonysági Operatív Program (KEHOP) támogatásával valósul meg.

A közbeszerzésen ajánlatot tett a nyertes konzorcium mellett a zalakarosi Szabadics Közmű és Mélyépítő Zrt. ids, továbbá érvénytelen ajánlatot adott be a Swietelsky Építő Kft.