Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A hónap végére műszakilag elkészül az M4-es autópálya 29,5 kilométeres Berettyóújfalu-Nagykereki országhatár szakasza, augusztus 17-re pedig minden engedély meglesz, tehát akkortól a forgalom is elindulhat a sztrádaszakaszon - vette át a Magyar Nemzet a Haon.hu hírét.

A nagy kérdés, hogy a határ romániai oldalán épülő rövid szakasz mikorra készül el, ugyanis azon keresztül lehet majd ráhajtani a Debrecenből Nagyváradra vezető útra. Egy le- és felhajtó létesül az M4-es sztrádán Váncsod és Gáborján között.

Eközben az M4-es Pest megyei szakaszán is előrehaladtak az építők: július második felében átadhatják a Cegléd-Abony közötti szakaszt - közölte a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. A fejlesztés nettó költsége 26,31 milliárd forint. A 17,6 kilométeres szakasz kétszer két sávos autóútként valósult meg. A nyomvonal a teljes szakaszon megegyezik a meglévő 4. számú főút nyomvonalával. A megengedett sebesség óránként 110 kilométer lesz. A szakaszon két új szintbeli eltéréssel készült új csomópontot alakítottak ki. A Cegléd-Abony közötti szakasz kapcsolódik a M4-es gyorsforgalmi út februárban átadott 44 kilométeres részéhez.