Bezárt a Bazár

A választásra nagy csinnadrattával átadták, majd négy nap múlva, tegnap este bezárták a félig sem kész Várkert Bazárt. A Portfolio.hu értesülései szerint a vasárnap este bezárt fővárosi turistalátványosság megújulása tovább folytatódik és a tervek szerint augusztus végére befejeződik az átépítés második üteme.
portfolio.hu, Napi.hu, 2014. április 7. hétfő, 15:33
Fotó: Napi.hu

A 9 milliárdból megvalósult felújítást Orbán Viktor adta át nyilvános avatóünnepség keretében a közönségnek, majd ezt követően április 6-ig tartó programsorozattal ünnepelték a Bazár területén és több fővárosi helyszínen a kétszáz éve született tervezőt, Ybl Miklóst, és a megújult műemléket.

Április 3-ára, az átadóra csak az első ütem készült el, mely az Ybl által tervezett részek felújítását tartalmazta, így a régi, helyreállított épületet adták át. Azt azonban, hogy a Várkert Bazár négy nap nyitvatartás után bezár a további építkezések miatt, sehol nem hirdették meg a megnyitó kapcsán, csak a helyszínen, többek között az idegenvezetés során, lehetett értesülni róla.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ZalanIvan, 2014.04.08 13:18

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

nitro, 2014.04.08 12:42

Lazítsatok egy pár percet!

http://index.hu/video/2014/04/08/nagyot_tud_ugrani_megnezheti_a_varkert_bazart/

http://www.youtube.com/watch?v=0V_1i5pXO_o
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html