Budapesten nyitotta meg első közösségi-művészeti-turisztikai központját a Société. A Varga Zoltán érdekeltségi körébe tartozó cég székhelyén étterem, kávéház, tetőterasz is működik, de ezek mellett co-working office, fotó- és video studió valamint rendezvényközpont is helyet kapott.

A 4200 négyzetméteres intézmény a pesti belváros egy teljesen felújított és átalakított klasszicista bérházában nyit meg ezekben a napokban. A high-tech műszaki megoldásokkal és csúcskonyhával ellátott épület az építőipari kapacitáshiány miatt több hónapos késéssel nyit - elsőként a Sas utcára néző étteremben fogadnak vendégeket.

Varga Zoltán - aki a Napi.hu gondozásában megjelent A 100 leggazdagabb 2018-as kiadványában a 24. helyen áll 44 milliárd forintos vagyonával - elmondta, hogy a Société egy nemzetközi lánc első eleme. A második központot hamarosan Varsóban avathatják, de már keresik a pozsonyi és prágai Société helyszínét is.

A rendezvényközpontként is működő épület non-profit cégként üzemel, az itt keletkező nyereséget új kulturális programokra és hangverseny megszervezésére fordítják.

Varga Zoltán a hazai médiapiac meghatározó szereplője, a Central Médiacsoport Zrt. tulajdonosa. Az elmúlt másfél évben tevékenységének egy részét áthelyezte Lengyelországba: résztulajdonosa egy ottani virtuális mobilszolgáltatónak, legutóbb egy tankönyvkönyvkiadó céget vett és beindította a Nosalty gasztronómiai weboldal ottani megfelelőjét is.