A Corvin sétányon, a Nokia Skypark irodaház közvetlen szomszédságában elhelyezkedő, két ütemben megvalósuló, összesen 27 ezer négyzetméteres komplexum területének több mint 80 százaléka már a befejezése előtt bérlőre talált.

A Corvin Technology Park 14,2 ezer négyzetméteres első üteme várhatóan idén tavasszal, a 12,8 ezer négyzetméter bérbeadható területtel rendelkező második ütem pedig ősszel fejeződik be. A még építés alatt álló prémium irodakomplexum megvásárlására az OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alap már előszerződést kötött a Futureal-csoporttal.

Az 'A' kategóriás irodaház a tervezési fázisában megszerezte a BREEAM Very Good fenntarthatósági tanúsítványt, az épület pedig megkapta a nemzetközi International WELL Building Institute Platina előminősítését, amely a dolgozók egészségi állapotára és közérzetére pozitív hatást gyakorló szempontokat ismeri el az épületek tervezése során.

Az irodakomplexumban belső kert, tetőterasz, hővisszanyerő gépészeti rendszer, napkollektorok, biciklitárolók, biciklis zuhanyzók, víztakarékos szaniterek, valamint elektromosautó-töltők is helyet kapnak majd. Az épületet ráadásul a digitális korszak, a technológiai vállalatok elvárásainak megfelelő technikai megoldásokkal tervezték, így már a folyamatok elején kiemelt figyelmet kapott a technológiai cégek számára meghatározó magasabb elektromos kapacitás, valamint a folyamatos, szünetmentes működést biztosító rendszerek, a kétoldali független elektromos betáp is.

A Corvin Technology Park fejlesztése mellett folyamatban van "Corvin 7" projektnéven ismert irodaépület előkészítése is.