Demjánék kínai városnegyedet építenek

Szándéknyilatkozatot írt alá a TriGranit Fejlesztési Zrt. és a Kínai Népköztársaság délkeleti partjainál fekvő Fucsien (Fujian) tartományban található Putien (Putian) város vezetése egy új városközpont és szabadidő-komplexum fejlesztésére és kivitelezésére.
MTI-Eco, 2012. szeptember 14. péntek, 16:45
Fotó: Napi.hu

A TriGranit pénteki közleménye szerint az 500 000 négyzetméteres fejlesztés 20 hektáros területen valósul meg, tervezett értéke pedig 300 millió dollár. A beruházásról szóló szándéknyilatkozatot szeptember 8-án írták alá a 16. Nemzetközi Befektetési és Kereskedelmi Kiállításon Hsziamenben (Xiamen) - derül ki a közleményből.

A Putien város által kiírt tenderre a TriGranit a helyi tapasztalatokkal rendelkező kínai Antel ingatlanfejlesztő társasággal aláírt együttműködési szerződés alapján konzorciumot hozott létre, amely elkészítette a városrész átalakítására és fejlesztésére vonatkozó tervét. Az új városrészben irodákat, lakóépületeket, kulturális és kereskedelmi egységeket alakítanak ki.

Az aláíráskor Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója (képünkön) a közlemény szerint hangsúlyozta: "Európa egyik vezető ingatlanfejlesztő és -beruházó vállalata, a 15 éves TriGranit első kínai projektje bizonyítja, hogy egy stabil pénzügyi háttérrel, nemzetközi tapasztalatokkal és referenciákkal rendelkező regionális vállalat képes a távol-keleti piacon is komoly üzleteket létrehozni". Hozzátette: a TriGranit félmillió négyzetméteres ingatlanfejlesztését Kínában továbbiak követik a közeljövőben.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Zodiakus, 2012.09.14 22:45

Megteremtette neki meg több ezer vállalkozónak a Fidesz a Kánaánt,erre semmit nem fektet be itthon.Mit vársz,hisz magyar!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

melos, 2012.09.14 20:22

Gratula !

Megcsináltatta Viktorékkal a jó kis adórendszert, az új vállalkozás barát MT-t, aztán elhúz kínába befektetni, amit itthon megspórolt. Jó politika :-)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html