Dubajba megy a TriGranit

A Közel-Keleten folytatja terjeszkedését a TriGranit Management. A vállalat TGM Consultants (Dubai) FZ LLC. néven alapított új tanácsadó céget a térségben tervezett tevékenységének koordinálásra.
portfolio.hu, 2014. január 9. csütörtök, 12:31
Fotó: Napi.hu

Az elmúlt egy évben a TriGranit Management öt újabb országban - Romániában, Bulgáriában, Macedóniában, Örményországban és Kínában - lépett piacra. Az év elején a vállalat már a második bevásárlóközpontját nyitja meg a rendkívül dinamikus ingatlanpiaci növekedés előtt álló Jerevánban, a hatalmas piacot jelentő Kínában pedig számos nagyvárosban aktív. A közel-keleti céggel 14-re bővült a TGM ernyője alatt működő tanácsadó cégek száma.

"A Közel-Kelet hatalmas lehetőségeket jelent a TGM számára. A 2022-ben Dohában megrendezendő futball világbajnokság főként az FM-tanácsadási (facility management) területen biztosít számunkra lehetőségeket, a 2020-as dubaji világkiállítás és a nyaktörő tempóban fejlesztő Abu-Dzabi szintén további terjeszkedést jelenthet - kommentálta a bejelentést Philip Evans, a TriGranit Management vezérigazgatója.

HOZZÁSZÓLÁSOK