Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Ez jelenleg Kelet-Európa legnagyobb tranzakciója, értékét azonban üzleti titokra hivatkozva nem közölte. Az ingatlanportfólió eladását követően a vállalatcsoport Granit Management néven folytatja tovább működését, a létesítmények üzemeltetése mellett újabb fejlesztéseket terveznek Magyarországon és a régióban - mondta Demján Sándor.

A csoport közleménye szerint a tranzakció magában foglalja a TriGranit fejlesztési és vagyonkezelési platformját, valamint annak első osztályú vagyonelemekből álló, főként lengyel portfólióját. A TriGranit vezetősége az akvizícióval az új tulajdonoshoz kerül. Bizonyos vagyonelemek, például a WestEnd City Center és más TriGranithoz kötődő projektek nem képezik részét a tranzakciónak. 

A TriGranit Közép-Európa egyik legnagyobb magántulajdonban lévő regionális ingatlanbefektetési, -fejlesztési és -üzemeltetési vállalata. A cég a legnagyobb hangsúlyt az úgy nevezett "City Center" projektekre, iroda- és kereskedelmi ingatlan fejlesztésre helyezi. Ezek a fejlesztések nagyrészt stratégailag fontos városi csomópontokon helyezkednek el.

A tranzakció lezárása várhatóan 2015 végéig befejeződik, annak további részleteit a felek nem hozták nyilvánosságra.