A TriGranit bejelentette, hogy sikeresen lezárult a krakkói Bonarka City Center (BCC) bevásárlóközpont értékesítése. Az új tulajdonos a közép-kelet-európai kereskedelmi ingatlanok megvásárlására specializálódott Rockcastle ingatlanbefektetési vállalat. Az értékesítést követően a projektet fejlesztő és a TPG Real Estate tulajdonában lévő TriGranit további két évig végzi a bevásárlóközpont üzemeltetési feladatait.

Mindemellett a vállalat továbbra is aktív szereplője marad a krakkói ingatlanpiacnak - a cég további három irodaépület fejlesztését tervezi a Bonarka for Business (B4B) irodakomplexumban a közeljövőben - olvasható az eladó közleményében.

A Bonarka City Center tipikus példája a TriGranit jellegzetes fejlesztési modelljének, melynek keretében elhanyagolt ipari vagy kereskedelmi területből revitalizációt követően egy új városközpontot hoz létre a cég. A 2009-ben megnyílt, 92 ezer négyzetméter alapterületű bevásárlóközpont egy 19 hektáros területen fekszik Krakkó Podgorze negyedében.