Eladta pozsonyi irodaház-fejlesztését a HB Reavis csoport

Eladta pozsonyi irodaház-fejlesztését az Árpád híd lábánál nagyszabású multifunkciós projektet tervező HB Reavis nemzetközi ingatlanfejlesztő csoport. A Twin City elnevezésű pozsonyi fejlesztés A épülete 6,5 százalékos tranzakciós hozam mellett cserélt gazdát. A vevő az IAD Investments által kezelt Prvý realitný Alap - közölte a cég.
Napi.hu, 2016. december 7. szerda, 15:25
Fotó: Reuters

A pozsonyi Mlynske Nivy belvárosi üzleti negyedben található, 2015-ben átadott épület 16,5 ezer négyzetméter irodaterületét már megtöltötték a bérlők, köztük a PWC, a Merck Sharp & Dohme, a Bayer, a BNP Paribas Slovensko és a Sfera.

Az elmúlt egy évben a HB Reavis több mint 1 milliárd euró összértékben értékesített 14 befejezett/átadott kereskedelmi ingatlant, többek között a Konstruktorska Business Centert, a varsói Gdanski Business Center két épületét, a londoni 33 Centralt, valamint a csehországi és szlovákiai logisztikai portfoliókat.

A pozsonyi Twin City Közép-Európa jelenlegi legnagyobb regenerációs projektje, mely 2011 óta fokozatosan, összesen tizenkét fázisban valósul meg.

HOZZÁSZÓLÁSOK