Újabb bevásárlóközpont cserélt gazdát

Elkelt a győri Dunacenter bevásárlóközpont. Az Indotek Group 2018 novemberében állapodott meg a CA Immoval a 16 500 négyzetméteres győri pláza befektetési tranzakciójáról - adták hírül az ügylet résztvevői, akik az árat nem közölték.
Szepesi Anita, 2019. január 4. péntek, 11:02
Fotó: Napi.hu - Forrás: Dunacenter.hu

A 2009-ben átadott, A+ energia besorolású bevásárlóközpont Győr nyugati részén, az M1-es autópálya lehajtó közelében helyezkedik el, üzletkínálata sokszínű, bérbeadottsága évek óta jó. Az eladót a Colliers International képviselte az ügylet során.

A Dunacenter értékesítése az évekkel ezelőtt Magyarországon is elkezdett portfóliótisztítás utolsó lépése - mondta Gulyás Ede, a CA Immo ügyvezetője.

Jellinek Dániel, az Indotek Group vezérigazgatója és többségi tulajdonosa szerint arra törekednek, hogy a portfólióba került bevásárlóközpontokat a legújabb piaci trendek szellemében korszerűsítsék és újra is pozicionálják. Ennek jegyében fejezték be 2018 májusában a Csepel Plaza korszerűsítését és indítottak hasonló fejlesztéseket az elmúlt hónapokban Zalaegerszegen és Sopronban. A későbbiekben további felújítások várhatók Debrecenben, Szegeden, Székesfehérváron és más városokban található bevásárlóközpontjaikban is.

HOZZÁSZÓLÁSOK