Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyílt közbeszerzések eredményei az uniós közbeszerzési közlönyben jelentek meg. Az első eredményét Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzata tette közzé. 

A nyertes Build It Mérnökiroda Kft.-nek 2 milliárd 180 millió forintért a Gyöngyösi sétány 5. szám alatti Gyöngyszem tagóvodát kell teljesen felújítania és bővítenie. A telek területe 5 532 négyzetméter. A jelenleg földszintes épület alapterülete 1 312 négyzetméter, ez 1 350 négyzetméterre bővül, továbbá kap a ház egy 1 065 négyzetméteres emeletet is. A nyertessel augusztus 29-én kötött szerződést az önkormányzat.

A másik közbeszerzés eredményét az ajánlatkérő Országos Kórházi Főigazgatóság közölte. A feladat a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházban a meglévő konyhaépület átalakításával orvos- és nővérszálló  kialakítása. Az átalakítás után 13 két- és 59 egyszobás lakóegységgel rendelkezik majd az épület. A pinceszinten 22 férőhelyes parkoló és 15 férőhelyes kerékpár tároló lesz, összesen nettó 4 122 négyzetméteren.

A projektet az uniós Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) finanszírozza.

A munkát a kaposvári Investment Mérnöki és Fővállalkozó Kft. nyerte, nettó 1 milliárd 668 millió forinttal. Vele augusztus 25-én kötött szerződést az ajánlatkérő.