Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A kifejezetten mérnökhallgatóknak kiírt "Market 21 Days" elnevezésű pályázat keretében egy maximum 100 négyzetméter területű, meghatározott funkciójú épületet kell BIM rendszert (digitális épülettervezési rendszer) alkalmazva megalkotniuk a résztvevőknek. A pályázat szeptember 27. és október 17. között érhető el, nevezni csapatban vagy egyénileg is lehet.

A nyertes pályázók értékes pénzjutalomban és a Marketnél eltölthető szakmai gyakorlat lehetőségében részesülnek.

„A pályázat segítségével szeretnénk népszerűsíteni a BIM-et és rávilágítani a rendszer használatának fontosságára. Célunk, hogy az építőipar szereplőivel minél szélesebb körben megismertessük a BIM nyújtotta lehetőségeket és előnyöket. Huszonegy nap alatt a fiataloknak betekintést tudunk nyújtani a mérnöki feladatok sokszínűségébe és a különböző szakági munkák összehangolásába. Két évvel ezelőtt rendkívül tehetséges fiatalokat ismerhettünk meg a három hét alatt, bízunk benne, hogy idén még többen kedvet kapnak és vállalják a kihívást” – nyilatkozta Báthory Balázs, a Market Építő Zrt. innovációs vezérigazgató-helyettese.

Kik jelentkezhetnek?

A versenyre fővárosi és vidéki, valamint külföldi egyetemek építészmérnöki, építőmérnöki, gépészmérnöki és villamosmérnöki képzésén tanuló, aktív státusszal rendelkező hallgatók jelentkezhetnek. A feladat komplexitását tekintve célszerű a – leginkább interdiszciplináris – csapatok jelentkezése. A pályázat nyelve kizárólag magyar.

 A pályamunkákat egy ötfős zsűri fogja elbírálni, kiválasztásukkor fontos szempont volt, hogy különböző területek szakembereiként  komplexen tudják értékelni a munkákat.

További részletek a https://21days.market.hu/ oldalon érhetőek el.