Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az év irodája versenyen a szakmai zsűri 8 kategóriában összesen 9 díjat osztott ki, az egyes kategóriák győztesei mellett egy különdíj is gazdára talált. Az értékelés a hagyományoknak megfelelően két részből állt: minden kategóriában a közönségszavazást követően a szakmai zsűri előre meghatározott és objektív szempontrendszer alapján értékelte a pályázatokat.

Nyertesek

Az év irodája 2014: Dentsu Aegis Network Hungary
Az év design irodája 2014: Viacom
Az év irodája 2014 különdíj: Nitrogénművek Zrt.
Az év coworking irodája 2014: LOFFICE Coworking
Az év irodaháza 2014 közönségdíj: Bank Center
Az év új ingatlanfejlesztése 2014: Eiffel Palace
Az év legzöldebb projektje 2014: Eiffel Palace
Az év üzemeltető cége 2014: Future FM Zrt.
Az év ingatlanpiaci személyisége 2014: Scheer Sándor, Market Zrt.

A versenyen az elmúlt években indult pályázatok világszínvonalú projekteket, irodákat, ingatlanokat, szakembereket, cégeket képviseltek. Egyre többen indulnak az egyes kategóriákban, idén nyolc kategóriában kilenc díjat osztottunk ki, és minden évben hihetetlenül nehéz a dolga a zsűrinek, mert szinte valamennyi résztvevő megérdemelne egy díjat. De akik most itt nem nyertek, valójában ők is győztesek, hiszen a széles közvélemény is elismeri teljesítményüket - mondta Kalmár Zoltán, az Arkon Zrt. üzletágvezetője.

A versenyt és a díjátadó gálát a kezdetektől fogva az iroda.hu csoport szervezi, amelyet a közelmúltban felvásárolt az ingatlan.com hirdetési portált is üzemeltető Arkon Zrt.