A K&H Csoport új, campus - jellegű székháza a Millennium Városközpont területén, mintegy 76 ezer négyzetméteren épül fel háromszintes mélygarázzsal. Az 54 ezer négyzetméteres „K" épületet - melyből 28 ezer négyzetméter az irodaterület - a K&H megvásárolja, míg a 22 ezer négyzetméteres „H" épületet, amelyből cca. 9,5 ezer  négyzetméter az irodaterület, bérbe veszi. Mindkét épület tervezője a Finta Építésziroda.


Az új székház tervezésénél, kivitelezésénél a gazdaságosság mellett fontos szempont a környezettudatosság és fenntarthatóság; a gépészeti és elektromos működési alapelvek, illetve berendezések, az akusztikai, ergonómiai és műszaki megoldások, a zöld tetőkertek és teraszok mind a környezetbarát működést biztosítják. A fejlesztő az épülettel az arany fokozatú LEED-minősítést - környezettudatosság és fenntarthatósági kritériumok alapján kialakított amerikai rendszer - célozta meg.

Az irodaházban a megújuló energiaforrások alkalmazásával az energiafelhasználást várhatóan 30-40 százalékkal, az üzemeltetési költségeket ennek arányában fogják csökkenteni.