Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A főváros határában, az M1-es autópálya mellett található biatorbágyi Premier Outlet az ország legnagyobb gyári kifutó termékek üzletközpontja, amelyben több mint 120 hazai és nemzetközi divat-, szabadidő-, sport- és életmód márka van jelen.

A kivásárlást megelőzően a Premier Outlet a DAV-Outlet Kft. és a POC Kft. közös tulajdonában és üzemeltetésében működött. Az irányítás egy kézbe történő összevonása vonzó lehetőséget teremtett a DAV-nak az eladásra, a POC Kft.-nek pedig kiváló alkalmat arra, hogy egységes stratégia szerint működtesse tovább a Premier Outletet.

A DAV a harmadik nagy értékű ingatlan-adásvételét valósította meg az idei év során a Premier Outlet Centerben lévő tulajdonának értékesítésével. Az elmúlt években a társtulajdonossal együtt kialakított partneri viszony egy jól menedzselt létesítményt eredményezett, amelyet a növekvő bérbeadottság és forgalom is igazolt. A közös üzemeltetési konstrukció nyújtotta lehetőségeket kihasználtuk, a tranzakció eredményeképpen létrejött egységes tulajdonosi irányítás megfelelő alap a létesítmény jövőbeli fejlődéséhez - hangsúlyozta az ügylet kapcsán Horváth Zsolt, a DAV ingatlangazdálkodási vezetője.