Fordulat Lagzi Lajcsi ügyében - mi lesz a többmilliárdos birtokkal?

Lekerült a bűnügyi zár Galambos Lajos hatalmas birtokáról. A zenész most a családjával dönti el, hogy mi legyen a több milliárdot érő kúriával - értesült a Blikk.
Szepesi Anita, 2018. május 19. szombat, 12:30
Fotó: Napi.hu

Lagzi Lajcsi annyira megkönnyebbült az eseményektől, hogy immár a  birtok eladásáról is máshogy gondolkodik - írta a lap. Galambos Lajos kúriáját két éve vette zár alá a Budaörsi Járásbíróság a több tízmilliós közüzemi csalás büntetőügyében. Ekkor alig két hónapja volt szabadlábon a 125 napos elzárás után, és 2,6 milliárd forintos irányárral hirdette meg a kúriát, de az ügyészség keresztülhúzta a számítását.

A zenész elmondta, most is nevetségesnek tartja, hogy 20 millió forintos állítólagos kár miatt terhelték meg a milliárdos ingatlant.

A szóban forgó, 13 hektáros ingatlan a Kisalföld keleti részén, a Tatától 12 kilométerre lévő Mocsa-Boldogasszonypuszta 2000 hektáros ősparkja mellett fekszik. A hatalmas, tavas birtokot a 80-as évek közepén Kádár János tiszteletére újították fel. Ma 17 szobás villa, 5 szobás vendégház és személyzeti épület is található rajta.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

laci_52, 2018.05.19 23:10

Milyen ügyvédei vannak Lajcsinak? Nem tudnak összehozni egy vádalkut? Lajcsi mellényzsebből kifizetne 20 milliót, vagy akár a többszörösét is, ha ejtik a vádat ellene.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html