A tájékoztatás szerint a Wingholding Zrt. által 16,6 százalékos arányban tulajdonolt MOM-Park MFC Kft. és az OTP Ingatlanbefektetési Alap között létrejött adásvételi szerződés alapján a versenyhivatal jóváhagyta a bevásárlóközpont átruházására vonatkozó tranzakciót. Így az ingatlan átruházásának legfőbb feltétele teljesült, és ennek alapján a tranzakció zárása várhatóan 2018. augusztusban megtörténik.

A Wingholding Ingatlanfejlesztő és Beruházó Zrt. kötvényeivel a Budapesti Értéktőzsdén kereskednek. A Wingholding Csoport kiskereskedelmi ingatlanjai közé így a MOM Park, az Agria Park, az Eurocenter, a Family Center, és a Praktiker tartozik.

A WING Zrt. a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztő és befektető cége, az egyik legnagyobb magántulajdonban lévő magyar ingatlanvállalkozás. A vállalat működésének majd' 20 éve alatt több mint 150 milliárd forint értékű befektetést eszközölt magyar ingatlanokba, projektportfóliója mintegy 800 ezer négyzetméter alapterületű ingatlant fed le - írta az MTI.