A magyar tulajdonú, ingatlanfejlesztő és -üzemeltető vállalatcsoport igazgatósága változatlan összetételben folytatja munkáját és olyan tudásalapú vezetői struktúrát készít elő, amellyel az új piaci lehetőségekre és középtávú terveinek megvalósítására kíván felkészülni – közölte a cég.

Gyertyánfy Miklós működési vezérigazgató-helyettesi (COO) beosztásban, a Gránit Pólus csoport tulajdonában lévő vagyonelemek teljeskörű szervezeti és üzleti működtetéséért felel. Gyertyánfy Miklós több, mint 10 éve tagja a menedzsmentnek, korábban vagyonkezelési igazgatóként dolgozott. Feladatai ellátásában szorosan együttműködik Lehoczky Zoltán gazdasági vezérigazgató-helyettessel (CFO).

Dr. Gönczy András igazgatói minőségben vezeti a vállalatcsoport jogi osztályát. Elődje, dr. Sallay András az igazgatóság tagjaként látja el feladatait.

Kovács Orsolya a cégcsoport központi kommunikációs és marketingigazgatója, ő felel a külső és belső kommunikációért és felügyeli az egyes projektek marketingtevékenységét. Orsolya korábban a Gránit Pólus marketingmenedzsere, majd a Westend marketingigazgatója volt.

Koncz Ernő, korábbi kommunikációért felelős igazgató a jövőben a Demján Sándor Alapítvány kommunikációs és marketingigazgatójaként folytatja munkáját.

A Demján Sándor alapította cégcsoport igazgatósága, melynek tagjai továbbra is Vogel András (elnök), Ágházi Gyula (vezérigazgató), Szabó Zsolt, dr. Sallay András, Kézdy György és Görföl János alelnökök változatlan összetételben folytatják munkájukat.