A GTC új hazai felső vezetője, Gulyás Ede 20 éve dolgozik az ingatlanszektorban, az elmúlt 10 évet jelentős, A kategóriás iroda- és kereskedelmiingatlan-portfólióval rendelkező társaságok élén töltötte.

Mielőtt a GTC-hez csatlakozott, a CA Immo Hungary Kft. ügyvezető igazgatójaként felügyelte a társaság sikeres egyesülését az Europolisszal, korábban pedig egy több mint 500 millió euró értékű, tíz „A” kategóriás irodaházból, illetve kereskedelmi és ipari ingatlanokból álló, 200 bérlőt kiszolgáló portfóliót irányított.

Pályafutása során a szektor minden területére kiterjedő ismereteket szerzett a kereskedelmi ingatlanokhoz kapcsolódó vagyon- és portfóliókezelés, tranzakciómenedzsment, valamint nagy volumenű tranzakciók és felvásárlások terén.

„Gulyás Ede kinevezése kiemelkedő vezetői képességeinek és mélyreható ágazati ismereteinek elismerése: jól ismeri ingatlanportfóliónkat és -fejlesztési stratégiánkat, így nemcsak hazai működésünket, hanem csoportunk növekedését is erősíti” – fogalmazott Yovav Carmi vezérigazgató és a GTC igazgatótanácsának elnöke.

Kinevezése kapcsán a szakember rámutatott: „Az ingatlangazdálkodásban szerzett tapasztalataimat mostantól a GTC Hungary helyi stratégiájának megújítására és megvalósítására összpontosítom. Ebbe tartozik a meglévő ingatlanportfólió – kihasználtságorientált és bevételfókuszú – hasznosítása mellett, a fenntartható, jövőbiztos ingatlanok akvizíciója és fejlesztése is.”

Gulyás Ede a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett MBA-fokozatot, egyetemi tanulmányait a Debreceni Egyetemen végezte.

A magyar mellett folyékonyan beszél angolul és németül.