Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Elkészült a Diófa Alapkezelő Zrt. első logisztikai fejlesztése a Dél-pesti Üzleti Parkban (DÜP). A közel 10 ezer négyzetméteres E épület, melyet rugalmasan át lehet alakítani a műszaki tartalomnak megfelelő igények szerint. A raktározási-/kereskedelmi trendekhez igazodó csarnok 229 munkanap alatt készült el.

A projekt kivitelezése azért siker történet a társaság szerint, mert a jelen építőipari kihívások mellett is sikerült tartani a kitűzött határidőket. Jó elhelyezkedése és a DÜP eddigi eredményeinek is köszönhetően az építési szakaszban sikerült előbérleti szerződést kötni a teljes épületre.

"A sikeres projekt tovább erősíti a Diófa Alapkezelő széleskörű ingatlan vagyonkezelői tevékenységét, hiszen a meglévő portfólió management mellé aktív fejlesztések, azaz teljeskörű felújítás és már új fejlesztés is társul, mellyel az ingatlanok értéke és hossztávú hasznosítása új dimenzióba kerül" - idézik Czifra Balázs, a Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési üzletágának vezetőjének az átadón elmondott szavait.