Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Movinnov Kft. 123 millió forint uniós támogatást nyert a Nyugat-dunántúli Operatív Program "Inkubátorházak-szolgáltatásfejlesztéssel egybekötött-építése, bővítése és fejlesztése" című pályázatán. A 176 millió forintos beruházással alapvető cél a városi és a kistérségi vállalkozások versenyképességének növelése, a foglalkoztatási helyzet javítása, és a vállalkozói inkubáció infrastrukturális és szolgáltatási feltételeinek megteremtése.

A MOVINNOV inkubátorházban  850 négyzetméter alapterületű csarnokrészt, irodákat, tárgyalót és szociális helyiségek alakítanak ki,  igényes munkakörnyezetet teremtve  a város és a kistérség vállalkozói számára. Az inkubátorházban a  legfeljebb három éve működő vállalkozások a piaci viszonyokhoz képest kedvezményes áron bérelhetnek irodát, vagy üzemcsarnokot.

Az irodák teljesen berendezettek, és biztosítják  a cégek működéséhez szükséges szolgáltatásokat, öltözőket, vizesblokkokat, étkezőt,  gondoskodnak majd a takarításról, a vagyonvédelemről is. Igény esetén jogi, üzletviteli, pénzügyi, közbeszerzési, marketing, mérnöki, pályázatírói, vagy oktatási szolgáltatásokat is szerveznek.

A néhány év alatt így megerősödött cégek az inkubátorházat elhagyva önálló telephelyet alapíthatnak. Távlati cél, hogy ezek a vállalkozások letelepedésüknél előnybe részesítik a MoWinParkot, Mosonmagyaróvárt és a kistérséget, növelve ezzel a helyi adóbevételeket. A projekt alapvető célja Mosonmagyaróvár és kistérsége gazdasági aktivitásának fejlesztése, a vállalkozások versenyképességének növelése, a foglalkoztatási helyzet javítása és a vállalkozói inkubáció infrastrukturális és szolgáltatási feltételeinek megteremtése.