Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hol az igazság? - vetődik fel egyre inkább a kérdés, mi a helyzet most és merre tartunk, hogyan alakulhat a következő időszak menetrendje.

Tegyük tisztába együtt, a döntéshozókkal, az ingatlanszakma nagyágyúival mi történik jelenleg a hazai ingatlanpiacon, merre tart, mi a talpon maradás kulcsa, milyen lehetséges fejlesztési menetrend határozza meg a jövő Budapestjének térképét.

Május 11-i ingatlanszakmai konferenciánkon értesüljön első kézből az ingatlanpiacot meghatározó jelenségekről, információkról.

Előadóink:Tarlós Itsván, Budapest főpolgármeste, Akar László, a GKI Gazdaságkutató Zrt. vezérigazgatója, Baross Pál, a BVK Zrt. igazgatótanácsának elnöke, Konthur Adrinne, a CBRE ügyvezető igazgatója, Czifra Balázs, a DTZ ügyvezető igazgatója, Gyáfrás Sándor, az Erste Group Immorent ügyvezető igazgatója, Varga Mihály, a KÉSZ Holding Zrt. elnök vezérigazgatója, Andreas Lindelöf, a Skanska magyaroszági ügyvezető igazgatója, Furulyás Ferenc, a Jonas Lang LaSalle ügyvezetője és Tatár Tibor, a Futureal Development vezérigazgatója.