Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A kormány döntött arról, hogy 300 millió forinttal 7,4 milliárd forintra emeli a - már kétszer is átadott - Várkert Bazár rekonstrukciójának elszámolható közkiadásait a Közép-Magyarországi Operatív Program 2011-2013. évekre szóló akcióterve keretében - derül ki a Magyar Közlönyből. (A korábbi hírek szerint a teljes felújítás közel 9 milliárd forintba került, plusz még közlekedésfejlesztésre, útfelújításra költenek.)

Debrecen is jól jár, az Észak-Alföldi Operatív Program keretében két projektjére is több uniós támogatást használhat fel, mint korábban tervezték. A kormány a Menjetek be kapuin hálaénekkel - turisztikai fejlesztés a Debreceni Református Nagytemplomban című projekt támogatását 149 millióval, 1,112 milliárd forintra növelte. (Itt a kedvezményezett a Debreceni Nagytemplomi Református Egyházközség.)

A debreceni önkormányzat Komplex gyógyhelyfejlesztés a debreceni Nagyerdő parkerdejében című kiemelt projektjének elszámolható közkiadását is megemelték 277 millióval, 2,382 milliárd forintra. A támogatási szerződéseket e döntéseknek megfelelően módosítják.