Az ELMŰ hibabejelentő vonalán megerősítették, hogy Zugló érintett részén valóban áramkimaradás volt a közvilágításban - írta a lap. Az új stadion hangberendezéseinek szeptemberi próbáján, egy hétköznapon este nyolctól hajnali fél 3-ig ugyanazt a Rammstein-számot bömböltették. A Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. (KKBK) később műszaki hibára hivatkozott és elnézést kért.

Az új stadiont avató Magyarország-Uruguay férfi válogatott focimérkőzést 2019. november 15-re tervezik. A főváros új, 67 ezer fős futballarénája mintegy 160 milliárd forintba kerül.

Mást mond a KKBK

Tegnap este üzemzavar volt az ELMŰ zuglói kábelhálózatán. Az áramszünettel járó meghibásodás érintette a XIV. kerület Istvánmező városrészt. A vállalkozó és az áramszolgáltató egybehangzó tájékoztatása szerint a Zuglóban hétfő este tapasztalt áramszünet és a Puskás Aréna világításpróbája között nincs összefüggés - írta keddi közleményében a KKBK. A létesítmény és a kerület áramellátása két különböző kábelen történik. Azok semmilyen hatással nincsenek egymásra - írták.Az ELMŰ tájékoztatása szerint: "Tegnap 10kV-os üzemzavar következett be kábelhálózatunkon. Az áramszünettel járó meghibásodás érintette a XIV. kerület Istvánmező városrészt. A meghibásodott földkábel nem áll összefüggésben a Puskás Arénát ellátó 10kV-os hálózattal. A stadiont ellátó hálózaton egyéb fogyasztó nem található."