Húsz százalékot fogtak az energiaárakon a Belvárosban

Az elmúlt hónapok fejlesztéseinek köszönhetően januártól 1490 forintról 1256-ra csökken egy négyzetméter havi üzemeltetési költség a belvárosi Bank Center irodaházban.
NAPI, 2013. február 14. csütörtök, 10:03
Fotó: Napi.hu

Sikeres évet zárt tavaly a Bank Center, 2012 végére a budapesti prémium irodaház bérelhető területeinek több mint nyolcvankét százaléka ki volt adva. Összesen 5400 négyzetméternyi irodaterületre kötöttek bérlői szerződést, amelynek 50 százaléka az új, a másik fele pedig a meglévő bérlőkkel való szerződéskötés-, illetve hosszabbítás volt. A legnagyobb tavalyi tranzakció a Ferrari Budapest bemutatótermének nyári megnyitása, de a Brazil Követség, az EBRD, vagy a Creative Expert Consulting is ide költözött.

2012. második felében egymillió euró értékben átfogó gépészeti felújítást kezdődött az épületben, melynek során a műszaki kiszolgáló egységek jelentős részét modern, energiatakarékos eszközökre cserélték. A 2013 januárjában befejezett, és a számítások szerint öt év alatt megtérülő fejlesztések eredményeként évente 15-20 százalékos energia-megtakarítást érhet el az irodaház.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

bogar511, 2013.02.15 09:22

@USE: ne már!
A rezsicsökkentés csak magánszemélyekre vonatkozik!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

USE, 2013.02.14 10:23

Ráadásul 10% rezsicsökkentést is kaptak...
Bank barát fidesz...az épület büszkén tekinthet a vele szemben lévő MNB-re is.
Mindenhol jó barátok.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html