Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A most átadott design stúdióban a belsőépítészek úgy tervezték és alakították ki a speciális, rugalmas és inspiratív munkakörnyezetet, hogy az hozzájáruljon a kreatív gondolkodás és az alkotó folyamat hatékonyságához, a problémák és megoldások innovatív megközelítéséhez.

A különleges irodát a magas szintű tervezőmunkához szükséges technikai eszközökkel szerelték fel - többek között egy olyan folyamatos élő videó kapcsolattal, amely mintegy "nyitott ablakként" köti össze a hazai stúdiót a BT többi irodájával világszerte, lehetővé téve ezáltal a folyamatos kapcsolattartást, az információcserét és az együttgondolkodást.

A megfelelő világítás és akusztika mellett a tervezők arra is figyeltek, hogy a stúdió támogassa a csapatmunkát és az önálló munkavégzést is. A kényelmes pihenőhelyiségek, ergonomikus kialakítású ülőhelyek kikapcsolódásra és szűk körű megbeszélések megtartására egyaránt alkalmasak. A "kreatív tárgyaló" a modern berendezése mellett a legfrissebb szakirodalmat tartalmazó könyvtárnak ad otthont. Az irodatérben szintén találhatóak olyan egyszemélyes, elszigetelt munkaállomások, amelyek tökéletes környezetet biztosítanak a nagy koncentrációt igénylő, önálló munkavégzéshez. A dolgozók kényelmét szolgálják az állítható magasságú asztalok és az álló munkavégzést segítő bázisok. A budapesti stúdiót mintaprojektnek szánták.

A BT európai szolgáltató központjának létszáma alig több mint egy év alatt másfélszeresére nőtt, az alkalmazottak több mint 90 százaléka magyar, többnyire felsőfokú végzettséggel rendelkeznek, átlagéletkoruk pedig 30 év körül van.