Eladták John Lennon egykori, hatalmas Palm Beach-i házát

Áprilisban 47,5 millió dollárért jelent meg az ingatlanpiacon az a birtok, amelyben egykor John Lennon és Yoko Ono élt, a napokban pedig vevőre is talált - jelentette a Palm Beach Daily News alapján a Realtor.com.
Domokos Erika, 2020. szeptember 13. vasárnap, 16:41
Fotó: Getty Images - Jack Mitchell/Realtor.com

A jelenleg mintegy 14 milliárd forintért hirdetett birtokra a házaspár negyven éve, 1980-ban költözött be, akkoriban 750 ezer dollárért vették meg az ingatlant - hívta fel a figyelmet a realtor.com cikkére hivatkozva a megveszlak.hu.

Az 1920-as években épült házat Addison Mizner helyi építész tervezte. A házaspárnak nagy tervei voltak az ingatlannal, amit Lennon 1980. december 8-ai korai halála keresztülhúzott, szerették volna felújítani és nyaralóként használni a házat.

Állítólag Lennon álma volt, hogy Palm Beach-en éljen. Yoko Ono Lennon halála után egy kis ideig folytatta az ingatlan felújíttatását, de aztán meggondolta magát és gyorsan eladta. Az új tulajdonosok folytatták a felújítást. A mostani vásárló kiléte és a vételár nem ismert.

A több mint 980 négyzetméteres épületben könyvtár, óceánparti étkező, séf konyha, hét hálószoba és kilenc fürdőszoba található. Külső területe ugyanolyan elegáns, mint belülről, beleértve a két medencét, a teraszokat, a teniszpályát és a tökéletesen ápolt területeket. 54 méteres óceánparti kapcsolattal rendelkezik. (Az ingatlanról több képet is megnézhet a realtor.com cikkében.)

A szomszédban James Patterson bestseller író lakik, a két birtokot egy vendégház és egy 1920-ban épült járda választja el egymástól.

HOZZÁSZÓLÁSOK