Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Budapest ONE a legjobb megvalósuló irodafejlesztésért, a HelloParks Maglód MG1 a legjobb ipari/raktárfejlesztésért, a Young City pedig a legjobb lakóingatlanfejlesztésért vehette át a tekintélyes szakmai elismerést. Az Etele Plaza a legjobb kiskereskedelmi fejlesztés mellett a Grand Prix kategóriában is első helyezést ért el.

Az őrmezei, 65 ezer négyzetméteres Budapest ONE első ütemét már átadták, a komplexum fejlesztés alatt álló közel 20 ezer négyzetméteres második, valamint 19 ezer négyzetméteres harmadik fázisába pedig várhatóan még az idén beköltöztek a bérlők.

Az újgenerációs, tágas belső kerttel rendelkező épületegyüttes tetején egy közel 500 méteres, panorámás futópálya is helyet kap, a mélygarázsban pedig az elektromos autók mellett, elektromos kerékpárok és e-rollerek töltésére is lehetőség lesz.

Kép: Futureal-csoport
Kelenföldön, a Budapest ONE irodaház szomszédságában nyitott meg tavaly szeptemberben az 55 ezer négyzetméteres okospláza, az Etele Plaza, amely a CIJ Awards díjátadón két kategóriában is első helyet szerzett.  
Kép: Futureal-csoport
A HelloParks mindössze 6 hónap alatt építette fel a kategóriagyőztes HelloParks Maglód megapark első ütemét, amely hazánkban elsőként kapta meg a BREEAM New Construction tanúsítvány Excellent szintű minősítését a tervezési fázisban, ipari ingatlan kategóriában.

Az elkészült, 46 ezer négyzetméteres maglódi csarnokba már be is költözhettek az első nagy bérlők, elfoglalva a csarnok mintegy 80 százalékát.

Kép: Futureal-csoport

Ugyancsak díjat nyert a 13. kerületi Young City első és második üteme, a Cordia lakóingatlan fejlesztése. A Young City lakásai fiatalos okosotthonok multifunkcionális közösségi térrel, parkosított, sportolási lehetőségeket biztosító zöld kertben, tetőkerti napozóterasszal,  a közösségi tereken ingyenes wifivel.

Kép: Futureal-csoport