Készülünk a kézi Eb-re: 10-15 milliárdot költhetünk

Egy új budapesti sportcsarnokban rendezhetik meg a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság döntőjét, amennyiben a magyar szövetség (MKSZ) elképzelését jóváhagyja a kormány - írta az MTI.
Domokos Erika, 2018. június 26. kedd, 20:04
Fotó: Pixabay

Három és fél, a nyári időszakok nélkül azonban alig három év van, hogy az Eb rendezésére jól felkészüljön az ország. Az örömünkön túl sürgős feladatot jelent az infrastruktúra jelentős fejlesztése - mondta Kocsis Máté, az MKSZ elnöke, fideszes frakcióvezető sajtótájékoztatóján.

Mielőbb el kell kezdeni Szegeden az új aréna építését, a veszprémi létesítmény bővítését, valamint a debreceni csarnok felújítását. A szövetség elnökségében felvetődött annak a gondolata, hogy Budapesten egy új aréna is felépüljön - tette hozzá Kocsis.

Ennek érdekében a következő hetekben felvesszük a kapcsolatot a magyar kormánnyal, mert pozitív elbírálás esetén az ezzel kapcsolatos kormánydöntéseknek mielőbb meg kell születniük - mondta Kocsis. Az elnök szerint a kontinenstorna összesen 10-15 milliárd forintos beruházást igényelhet, így az Eb-ig hátralévő három év már egyáltalán nem is olyan sok idő.

A kép forrása: Pixabay.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

rotaryfun, 2018.06.27 17:25

@kanri: Alkalom szüli a tolvajt, a narancstolvajok pedig megteremtik az alkalmat.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

kanri, 2018.06.27 13:53

Nagyszerű..indulhat a kézi-mutyi. Hajrá..itt az új húsosfazék fityeszes lopók.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html