Komoly fejlesztések készülnek Budapesten - itt vannak a helyszínek

Már őszre meghatározhatja Budapest azokat az új helyszíneket, ahol konkrét telek- és ingatlanfejlesztések valósulhatnak meg.
NAPI, 2011. május 12. csütörtök, 14:57
Fotó: Napi.hu

Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes szerint az őszi ExpoRealon már konkrét fejlesztési projektekkel tud megjelenni Budapest. Az alábbi videóban a főpolgármester-helyettes a kiemelt fejlesztési helyszínekről is beszél, Furulyás Ferenc, a Jones Lang LaSalle ügyvezetője az ingatlanpiaci befektetői aktivitás élénküléséről ad prognózist.

Baross Pál, a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ elnöke szerint a zöld irodaházak építését leginkább a befektetők szorgalmazzák.

Gyáfrás Sándor, az Erste Group Immorent ügyvezetője úgy véli, 2011-ben már új ingatlanfinanszírozási ügyletek történhetnek a piacon, Tatár Tibor, a Futureal Development vezérigazgatója pedig arról beszél, hogy miért nem indulnak új irodaprojektek Budapesten.

Tóth László, a KÉSZ Holding üzemeltetési igazgatója szerint a nagyobb munkák elvállalását az is nehezíti, hogy sok építőipari szakember távozott - akár külföldre - az ágazatból.

 

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

messzelato, 2011.05.12 22:34

Indul a fideszes telekspekuláció. Most kapják azok vissza a pénzt akik eddig pénzelték a zorbánékat. :((
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html