Konferenciaközpont helyett is sportlétesítményt épít a kormány

A kormány eredetileg egy budapesti konferenciaközpont megvalósítására irányzott elő 4,3 milliárd forintot az idei költségvetésben, ám úgy tűnik, meggondolta magát: ezt az összeget ugyanis most átcsoportosította sportlétesítmény fejlesztésére.
Németh Géza, 2018. június 26. kedd, 06:20
Fotó: Napi.hu

A kormány eredetileg egy budapesti konferenciaközpont megvalósítására állított be 4,3 milliárd forintot az idei költségvetésben, ezt azonban most áttette a Kemény Ferenc Sportlétesítmény-fejlesztési Program javára.

A Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat nem részletezi, hogy a Kemény Ferenc Sportlétesítmény-fejlesztési Programon belül mire kell költeni az új pénzt, azt viszont előírja, hogy a programon kívül ebből kell előkészíteni az egyéb dél-pesti és észak-csepeli beruházásokat.

A kormány további 50 millió forintot biztosított a tanácsadók, értékbecslők és jogi képviselők díjazására.

Képünk illusztráció, a fotó forrása: Ceglédi Spotlight.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2018.06.26 09:09

A kormányépületek helyett miért nem stadion épült? Fel kell oszlatni a kormányt, menjenek el focizni, jobban járunk. A Parlamentből meg legyen kulturális központ.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html