Megújul a népszerű pláza

A külső felújítással párhuzamosan áprilistól a Sopron Plaza belső tereit is korszerűsítik, így nyár végére teljesen megújul az épület. Az üzletek a munkálatok ideje alatt is nyitva tartanak, a rekonstrukciót követően pedig újabb boltokkal bővül az üzletközpont.
Szepesi Anita, 2019. április 9. kedd, 11:35
Fotó: Pixabay

A nyár végétől teljesen megújult külsővel és belső terekkel, valamint az eddiginél is szélesebb kínálattal várja a látogatókat a Sopron Plaza - közölte a plázát tulajdonló Indotek Group.

Az osztrák határ felé vezető 84-es út mellett működő, 15 ezer négyzetméter alapterületű, kétszintes bevásárlóközpontban mintegy 50 üzlet és szolgáltató egység működik, közte az Auchan, a Cinema City, az H&M, a CCC, a DM, a Libri, valamint a Pepco, a Cutler's Fitness, a Cosmos City és a Total Beauty Salon.

A központ szolgáltatásaihoz tartozik egy 800 férőhelyes ingyenes parkoló, a földszinti közösségi tér, és az ingyenes wifi.

A rekonstrukció tavaly novemberben indult a külső homlokzat felújításával, áprilistól azonban már a belső terek megújítása is elkezdődik.  A kényelmi szint javítása mellett nyár végére megújul a dizájn is.

HOZZÁSZÓLÁSOK