Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A közbeszerzés eredményét az ajánlatkérő NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben. A becsült ellenérték nettó 2 milliárd 221 millió forint volt.

A szóban forgó kerékpárút 17,7 kilométer hosszú. Győr belterületén, a Szauter Ferenc utcai körforgalmi csomóponttól indul, a 82-es számú főút mentén Nyúl és Écs településeken áthaladva, a 82122 jelű úttal párhuzamosan vezet Pannonhalma felé. A  városba beérve, egészen a Szabadság térig tart.

A nyertessel szeptember 30-án kötött szerződést a NIF. Indult még a tenderen a Strabag Építő Kft., továbbá közösen a Dömper Kft., a Subterra Raab Kft. és a Pannon-Doprastav Kft. is.

A Győr déli részéből induló kerékpárút Pannonhalmán a bencés főapátsághoz fut be - írta a múlt héten közleményében Nagy Róbert Attila, a beruházó NIF Zrt.vezérigazgatója. A 17,7 kilométeres útvonalból 11,6 kilométer új építésű, 6,1 kilométeren a meglévő gyalog- és kerékpárutakat érinti a fejlesztés. A vonalon hat pihenőhelyet hoznak létre és 200 facsemetét ültetnek el - írta korábban a Magyar Építők.