Az irodaház kihasználtságát 100 százalékosra növelő megállapodás részeként a Spaces teljes egészében bérbe veszi a GTC White House 2000 négyzetméteres loftépületét is.

A 21,5 ezer négyzetméter - ebből 2 ezer négyzetméter a századforduló loftépület - bérbeadható területtel rendelkező GTC White House Irodaház a Váci úti irodafolyosón, a korábbi Schlick-féle Vasöntöde és Gépgyár (felvonógyár) helyén található. Környezetbarát és fenntartható technikai megoldásainak köszönhetően 2018-ban megszerezte a világ egyik legrangosabb nemzetközi környezetvédelmi minősítését, a LEED Platinumot, illetve tavaly júniusi átadása óta több jelentős iparági díjat.

A Spaces az IWG Premium Co-Working és Serviced Office saját márkája, amelyet 11 évvel ezelőtt indítottak el. Az elmúlt évtizedben világszerte több mint 240 irodát hoztak létre, ahol ügyfeleiknek ideális, rugalmas és személyre szabott munkakörnyezetet biztosítanak, amelynek elsődleges célja az inspiráló környezet, a kényelem és a közösségi szellemiség kialakítása.