Mennyiért vett új lakást Tóth Vera?

Panorámafotót osztott meg új lakásából Tóth Vera, aki nemrég költözött külön testvérétől, és Budaörsön vett ingatlant. A környéken elég magasak a négyzetméterárak - írta a Pénzcentrum.
Domokos Erika, 2018. november 3. szombat, 18:41
Fotó: MTI Fotó - Szigetváry Zsolt. A kép illusztráció.

A sztár az Instagramján mutatta meg, hogy milyen kilátás nyílik este az új lakásából, a budaörsi hegyvidékről a fővárosra is - írta a Pénzcentrum.

A panorámát nem mérik olcsón. Ugyan azt nem tudni, hogy Tóth Vera mekkora lakást vett, és mennyiért, de az Otthoncentrum térképe szerint Budaörsön átlagosan 369 ezer forintot kell fizetni egy négyzetméterért. A magasabban fekvő részeken 450-500 ezret sem sajnálnak elkérni egy négyzetméterért. Az új építésű ingatlanok még ennél is drágábban mennek, a legdrágább házak esetében 850 ezer-egymillió forint is lehet a négyzetméterár.

Budaörs a drágább agglomerációs területek közé tartozik, de másutt sem sokkal jobb a helyzet, hiszen mindenütt növekvő tendenciát mutatnak az árak - olvasható a cikkben.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2018.11.04 12:52

@na4: Elvileg igaz, csak az a furcsa, hogy a celebek többsége mindig sír, hogy alig keres. Eközben úgy költekezik, hogy sem a sírásnak nem felel meg, sem az adóbevallásnak.
Van olyan zenész, színész, amelyik a vitrolásán sír, hogy nem jön ki a 40 ezres nyugdíjából. Namármost, a nyugdíja azért 40 000, mert annyit vallt be. Vagyis a vitorlás adócsalásból lett, így inkább bünti járna mint magasabb nyugdíj.
Csakhogy ez Magyarország korrupt tulajdonsága, hogy celebek, politikusok nem b@sznak rá.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

na4, 2018.11.03 22:05

Az égvilágon senkinek semmi köze hozzá.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html