Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Otthontérkép Csoport egyedülálló portfóliója lefedi a kereskedelmi- és lakóingatlan piac teljes vertikumát. A csoporthoz tartozó online felületek látogatóinak száma mára meghaladja a havi kétmilliót. Tartalmaik több más felületen is megjelennek (otthonterkep.blog.hu, ingatlantajolo.hu/blog, oszinteingatlanos.blog.hu) és további havi több százezer felhasználóhoz jutnak el.

A széles körű informálódás záloga, hogy több mint 800 ingatlanközvetítő iroda hirdet ezeken a felületeken, amelyeket a vezető hazai és külföldi ingatlanfejlesztők, kivitelezők, bankok, pénzügyi szolgáltatók hatékony csatornának tekintenek, így rendszeresen használják üzeneteikhez.

Az Otthontérkép a hirdetések mellett jelentős szakmai tartalmakat is közöl, felmérései, szakvéleményei rendszeresen megjelennek a médiában.

A csoport oldalai közül az otthonterkep.hu Magyarország egyik vezető ingatlankeresési portálja, egy olyan interaktív felület, ahol a vásárló vagy bérlő térképes formában is tájékozódhat az általa kiszemelt környék eladó és kiadó ingatlanjairól.

Miközben a részletes szűrőfeltételek a keresést könnyítik meg, a térképes alkalmazás hasznos információkat szolgáltat a kérdéses ingatlan környezetéről: a kínálati árakról, a szolgáltatásokról, a bérleti díjakról és a bűnözésről.

Az előbbinél is látogatottabb ingatlantajolo.hu főleg a nem fővárosi lakóingatlan piacra összpontosít.

Képünk forrása: Shutterstock

Az írás az Otthontérkép Csoport támogatásával készült.