Leomlott egy híd Piliscsabán

Leomlott egy kisebb híd Piliscsabán, a kár százmilliós nagyságrendű - számolt be az M1.
Domokos Erika, 2020. február 2. vasárnap, 21:24
Fotó: Facebook - Piliscsabai Polgárőr Egyesület

Az 1890 körül épült hidat gyalogosok és autósok is használták. A helyiek ezen keresztül közelítették meg a vasutat. Most több mint egy kilométeres kerülőt kell tenniük.

A Pest megyei településről bejelentkező tudósító azt mondta: szombat délután egy arra járó kocogó vette észre, hogy elkezdett omlani a híd. A polgárőrség lezárta a helyszínt. A katasztrófavédelem kereső kutyákkal érkezett a helyszínre, mert nem tudták, nincs-e valaki a törmelékek alatt.

A híd egy részét munkagépekkel elbontották, a híd másik részéhez viszont nem mertek nyúlni, mert attól félnek, hogy az utca is beomolhat. Ez egy vízelvezető árok fölött futó híd, a vasúti töltés mellett. Remélik, hogy meg lehet menteni a hidat. A kár százmilliós nagyságrendű - írta az MTI az M1-re hivatkozva.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2020.02.03 23:04

Ez lehetetlen, hiszen országunk remekül áll, Ilyen álhírt csakis a libsik találhattak ki, hogy erős, folyamatosan megújuló, épülő országunk népszerű kormányát lejárassa.
Ilyen állapotú műtárgyak már nincs hazánkban, ezért tudunk költeni mexikói templomok építésére, afrikai, közel, s távol-keleti iskolákra, templomokra.
Rengeteg pénzt tudunk juttatni Erdélybe, szlovákiai pártoknak, szerb és horvát vállalkozásoknak.
Ezért kérem a maradék ellenzéki újságírókat, hogy ne keltsék rossz hírét a nemzeti kormányunknak, azt a látszatot keltve, hogy nem költ a használhatatlan, rossz karban lévő, netán omladozni merészelő építményekre, ami a nép érdekét szolgálja.
Ne keltsék azt a látszatot, hogy csak arra költ kedves vezérünk, amit ő maga élvez, esetleg a hozzá közelállók.
Nem. Ez a kedvelt, s immár a pártállami időket idéző újra és újra megválasztott szeretett vezetőnk nem azért költözött a Várba, mert urizálni akar, s sznob vonásokat erőszakolt magára. Nem azért. Azért, mert van az a magasság, ahonnan minden rendben van.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html