Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Waterloo Station szomszédságában, a York Roadon található épületet a London & Regional és Chelsfield vállalatoktól vásárolta meg a fejlesztő, a tranzakció értékét nem közölték. A fejlesztés immár a negyedik projekt a HB Reavis londoni portfóliójában.

Az 1960-as években épült, elavult Elizabeth House irodaház több mint tíz éve vár átépítésre. A területen két új épület tervezésére, valamint közösségi terek kialakítására kapott engedélyt a fejlesztő. A tervezett új komplexumban egy 29 emeletes (118 m magas) épületben irodák és lakások, egy másik 10 emeletes épületben irodákkal és kiskereskedelmi egységek kapnak helyet. A  88 ezer négyzetméterből 70 ezer négyzetméter a kereskedelmi célú terület, ezenkívül 142 lakás és 18 ezer négyzetméternyi közösségi tér épül.

A cégcsoport 2019-re fejlesztései egyharmadát Londonra koncentrálja, ahol most is három további fejlesztésen dolgoznak. Zajlik a 21 ezer négyzetméter alapterületű 33 Central irodaház, a 7 ezer négyzetméteres Cooper & Southwark irodaház és a 7,5 ezer négyzetméter alapterületű Farringdon Street-i irodaház kivitelezése.

Budapesten az Árpád hídnál az Agora Budapest projektet, Varsóban pedig egy 310 m magas vegyes funkciójú torony kivitelezését is elkezdték, utóbbi Közép-Európa legmagasabb épülete lesz 2020-ra, amikor elkészül. A Varso Place-ben kap helyet az egyik legnagyobb varsói co-working központ és egy nyilvános kilátó is.