Az öt éve megvásárolt, közel háromhektáros területet a műemléki védettségnek megfelelő módon újították fel; a luxusirodák mellett - szintén a prémium kategóriába tartozó - bérlakásokat is kialakítottak.


Az 1890-es években elkészült épületek között parkot,alattuk - részben nyilvános - mélygarázst alakítottak ki a megyeszékhely egyik legértékesebb telkén, a munkálatokat - a korábbi befektetők elképzeléseitől eltérően - nem az üres területek beépítésével, hanem a romos épületek rekonstrukciójával kezdték.


Elsőként, 2006-ban a 2000 négyzetméteres egykori tiszti kaszinó épületét újította fel a beruházó; ez ma a cégcsoport központi irodaháza, majd az ennél 400 négyzetméterrel kisebb altiszti körletben alakítottak ki 19 lakásos bér-társasházat, 42 és 140 négyzetméter közötti alapterületű lakásokkal, majd az egyik, 5.600 négyzetméteres legénységi körletet alakították iroda- és üzletközponttá.

A nyáron készült el az egykori alakulótér parkosítása, a mélygarázs; valamint a hajdani fogda 700 négyzetméteres épületének irodatérré alakítása. Így összességében mintegy 20 ezer négyzetméternyi teret újított meg a Leier-cégcsoport.