Megkezdődtek az East Gate Business Park munkálatai (x)

Épül Budapest északi vonzáskörzetének első modern üzleti és logisztikai központja. A hazai piac egyik vezető ingatlanfejlesztője, a Wallis Ingatlan 2006 februárjában indította el új beruházását Budapest közigazgatási határa és a Régi Fóti út által határolt 36 hektáros területen. A régióban úttörő módon megvalósuló vegyes, logisztikai és kereskedelmi épületeket egyaránt tartalmazó projekt első két csarnoképületét várhatóan ez év júniusában adják át.
-x-, 2006. április 4. kedd, 14:29
Fotó:

A 13 milliárd forintból megvalósuló parkban a csarnoképületek raktározási- és kereskedelmi célú bérlése mellett lehetőség van a csarnokon belüli irodabérlésére is. A több ütemben épülő központ teljes kiépítettségében mintegy 140 000 négyzetméternyi csarnokhellyel rendelkezik majd. Júniusban egy egyedi igények szerint kivitelezett 6000 négyzetméteres csarnokot és egy 10 000 négyzetméteres típusraktárt adnak át.


Az East Gate Business Park kedvező és egyedi elhelyezkedése vonzerőt jelent mind a logisztikai cégeknek, mind a kereskedelem területén tevékenykedő hazai és nemzetközi vállalatoknak. 2007-ben kerül átadásra az M0-ás körgyűrű északi szakasza (jelenlegi 2/A és 2/B) és a két partot összekötő Duna híd, amely az M3-assal egyetemben autópálya csatlakozást és a főváros többirányú könnyű megközelítését biztosítja. Az ingatlan határánál található helyközi autóbusz megálló közvetlen tömegközlekedési kapcsolatot eredményez.


A parkban bérelhető csarnoktípusok: típustervek alapján készülő, költséghatékony, azonnal rendelkezésre álló spekulatív épületek és egyedi igények alapján tervezett és felépített, hosszútávra szóló, kulcsrakész built-to-suit épületek. A park modern műszaki és irodatechnológiák alkalmazása mellett kedvező bérleti feltételeket és minőségi szolgáltatásokat biztosít bérlőinek. A környezet parkszerű kialakítása és a közelben található kedvezményes vámszolgáltatás is a bérlők kényelmét szolgálja.


További információ: www.egbp.hu

HOZZÁSZÓLÁSOK