Megnyitott a Construma

Ma délután, a kőbányai vásárközpontban Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója és Lenner Áron Márk, az NGM helyettes államtitkára megnyitotta a legnagyobb építőipari szakkiállítást, az ezúttal négy betétkiállítással és 500 kiállítóval bemutatkozó Construmát.
NAPI, 2013. április 10. szerda, 15:42
Fotó: Napi.hu

A megnyitón Ganczer Gábor úgy fogalmazott, az öt kiállítás most egyszerre mutatja be a szektor újdonságait, s jól tükrözi azt a szemléletet, hogy össze kell fogni a piaci szereplőknek. Lenner Áron az építőipar helyzetéről szólva a lánctartozás megállítását célzó új szabályozás megjelenését, valamint a 2012 utolsó negyedévi rendelésállomány növekedést emelte ki.

A vasárnap estig nyitva tartó építőanyag-ipari seregszemle otthont ad a klíma- és szanitertechnikát felvonultató Hungarotherm, a megújuló energiákkal foglalkozó Reneo, a településfejlesztési Urb:Icon, továbbá a belsőépítészeti és lakásfelszerelési Otthon Design szakkiállításoknak. Számos szakmai konferencia, kertépítési tanácsadás, és egyéb szakmai gyakorlati bemutató kíséri a rendezvényt, ahol a készházépítők szövetsége által épített "nulla energiás" ház is megtekinthető.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

rigolya, 2013.04.10 16:41

Pedig már 2010-ben arról beszélt a fidesz, hogy tesznek a lánctartozások ellen... A következmény:
- az állam a legnagyobb adós, növekvő adósságállománnyal
- megszűnt az építőipari vállalkozások fele 2010 óta
- recesszióba süllyedt a megyar gazdaság
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html